Ting og tang

[:no]For å få idéer ut må det komme idéer inn. Google, Twitter og andre nett-imperier loggfører allerede hvaslags kulturkonsument jeg er på nettet, og det er ingen grunn til at ikke du også skal få gjøre det. Har jeg funnet noe helt fantastisk legger jeg det ut her. Har jeg kommet over noe jeg ikke klarer la være å dele med omverdenen ender det opp her.

Her er min egen lille logg over hva jeg vil anbefale deg å ta en kikk på. Kos deg!

[:de]Um Ideen rausspucken zu können, müssen auch Ideen reinkommen. Google, Twitter und andere Netz-Imperien führen schon ein Logbuch über was ich mich ins Netz anschaue/anhöre, und wissen welche Art von Kulturkonsument ich bin. Es gibt keinen Grund, warum ich das nicht mit Dir teilen sollte.

Hier findest du also mein Logbuch, oder eher meine Weiterempfehlungen. Viel Spaß!