Mobilløs

Hei Internett,

Mobiltelefonen min bestemte seg for å legge seg på gulvet på toget i natt. På gulvet var det vått etter at snøen under skoene til samtlige passasjerer i vogn 6 hadde smeltet

Resultatet er at (den lettere sprukne) skjermen på telefonen min fikk i seg for mye vann, og er innlagt på Mobilhjelpen i Marken. Derfor sitter jeg med PCen på diverse mer eller mindre offentlige steder og ser ut som en forkommen ulldott-versjon av Lisbeth Salander. Ekstremt 1337, altså.

Det er altså, kjære internett, ikke mulig å nå meg på telefon i nær framtid. Derimot kan jeg nås på Wire med brukernavnet tale. Eller på e-post. Eller i kommentarfeltet under her.

Og hvis noen har en smarttelefon å donere meg, så gi beskjed.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *