Gi meg en tidsvender!

Så mange idéer, så lite tid. Døgnet mitt er fylt opp av møter, forelesninger, e-postbesvarelser, middag, avtaler, henvendelser, planlegging, flere møter, pensum, nyheter, jobb og familien. To-do-listen min fyller seg opp mens kapasiteten bare minker. Hadde jeg hatt mer enn en hjemmeeksamen igjen av semesteret hadde jeg neppe sett lys i enden av tunnelen.

Problemet mitt er at jeg virkelig liker alt jeg driver med. Jeg har et kjempespennende studie, en utrolig morsom jobb, leder- og nestlederverv som gir meg håp for fremtiden, en fantastisk familie. Alt jeg gjør er viktig for meg. Men jeg har ikke tid til alt sammen. Jeg rekker ikke lade batteriene (eller telefonen for den saks skyld) før jeg må haste videre til det neste jeg har på agendaen.

Øverst på ønskelisten min til jul står en tidsvender. En slik liten timeglassformet dings som Hermine har i den ene Harry Potter-boka, og som hun bruker for å være flere steder på en gang. Med en slik kunne jeg f. eks. laget middag mens jeg sov, eller skrevet praksisrapporten som skal leveres på fredag mens jeg hang opp klesvasken som må være tørr til i morgen, eller sittet i møte mens jeg lagde teater. Dersom noen vet hvor jeg kan få tak i en tidsvender er jeg evig takknemlig. Dersom noen har en å sende meg blir jeg enda mer takknemlig!

Det sagt, så har alt ansvaret lært meg å virkelig verdsette dødtid når den først dukker opp. En halv time uten noe som helst på tapeten kan redde dagen, av og til hele uka. Jeg har også blitt flinkere til å organisere tiden min, og det hjelper vanvittig mye. Det siste som mangler nå er at døgnet har et par flere timer, eller at jeg har litt flere å fordele oppgaver på.

Jeg vet jo at når en trenger noe, uansett hvor umulig det kan være å oppdrive, så er det verdt å spørre. Og nå spør jeg internett etter mer tid. Eller ressurser som kan frikjøpe tid. Hvis du vet om noe som kan få hverdagen min til å gå bedre rundt, så si ifra til meg, så blir jeg kjempeglad.

Tusen takk.