«Ich bin ein Trojaner»

For 50 år siden stod John F. Kennedy foran rådhuset i Schöneberg, daværende Vest-Berlin, og holdt den berømte talen som inneholdt ordene «Ich bin ein Berliner». Kennedy snakket om frihet og demokrati, og at han unnet østtyskerne samme muligheter til frihet som vesttyskerne hadde.

I dag står Barack Obama foran Brandenburger Tor. Etter alt som har kommet fram de siste dagene kommer ingen til å tro på ham om han snakker om frihet. Dersom det finnes et snev av ærlighet igjen i det hvite hus bør Obama følge rådet til denne mannen:

 

Kort oversatt: Barack Obamas nøkkelsetning i morgen: «Jeg er en trojaner»

Dessverre er ikke PRISM-avsløringene overraskende. Men de er omfattende. Og vi er nødt til å vise at dette ikke er ok.


Men men. Ikke så vondt at det ikke er godt for noe. Her er det Obama faktisk sa i dag:

Oppdatering: Mens Obama holdt tale demonstrerte det tyske Piratpartiet mot PRISM. Jeg ber om bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *